Snabb leverans / Fri retur

Baksidan av skolmedicinens cancerbehandlingar

Dr. Leonard Coldwell, som ursprungligen är från Tyskland men sedan många år tillbaka är bosatt i USA, har skrivit runt 25 böcker i ämnet cancer. Han menar att: ”Cancer är inte en sjukdom – utan ett symptom”.

I ett textutdrag på internet, från 2022, på en sida om Terrängvetenskap (hur miljön i kroppen påverkar hälsan och är en bidragande orsak till sjukdom samt mikroorganismers och patogeners tillväxt), framgår intressant information från Dr. Coldwell men även från Antony Sammeroff i tillhörande kommentarer. Sammeroff är specialist inom mental hälsa och även ekonom.

Efter att självständigt ha studerat hälso- och sjukvårdens ekonomi insåg han att ett system som endast tjänar på behandling av sjukdomar, därmed är avsett att vidmakthålla sjukdom.

Hans vision är att artikulera hur ett system som främjar god hälsa kan se ut. Hans kommentarer utöver Dr. Coldwells (fritt översatt till svenska samt tydliggörande), lägger jag således också med här:

Dr. Coldwell: ”Människor måste förstå att en tumör finns där för att rädda ditt liv. När din kropp är full av gifter, acidos och toxemi (försurning och förgiftning) och du i princip kommer att dö av det giftet – bygger din kropp en påse och samlar upp allt gift från din kropp i denna påse, det sjukvården kallar en tumör. Så kroppen har gjort allt detta arbete för att skydda och rädda dig.

Då säger sjukvården: – Vi måste göra en nålbiopsi! 

De nyper tag i den mycket giftiga tumören som såklart exploderar, och allt gift väller ut, vilket skadar kroppen och leder till sjukdomen. Då svarar sjukvården: – Du har en mycket snabbt växande och aggressiv form av cancer! 

När det egentligen var DE som GAV den till dig! De skapade den genom sina metoder!”

Dr. Coldwell menar att cancerknölar och oönskad celltillväxt inte är själva sjukdomen – utan ett symptom. Han säger vidare: ”att skära bort symtomet löser inte ditt problem”. Han påpekar att det är därför cancern ofta dyker upp igen, men även på grund av att kroppen skadats av cellgifterna cancerpatienten behandlats med. Han förklarar att eftersom cellgiftsbehandling torkar ut kroppen, krymper allt. ”Dina organ krymper, hjärnan krymper – och tumören krymper. Då säger läkarna att behandlingen fungerar. Tumören krymper ... men problemet finns fortfarande kvar. Detta är ett av de största bedrägerierna någonsin”.

 Han förklarar att: ”Alla har cancer ungefär 7-10 gånger under sin livstidmen att de flesta cancerformer försvinner av sig själva, utan att vi ens märker att vi haft dem. Kroppen behöver rätt bränsle och tillräckligt med energi samt möjlighet att avgifta sig. Därav vikten av detox, läkande näring och ett stärkt immunförsvar samt att minska försurningen i kroppen, vilket även kan uppkomma på grund av stress, rädsla, oro och andra känslomässiga trauman.

Sammeroffs kommentar: ”Så när cancervården säger att fler människor överlever cancer tack vare moderna behandlingar, så pratar de alltså strunt! Allt som händer är att det numera görs fler tester, varpå de upptäcker fler cancerformer och olika stadier. I stället för att hjälpa patienten med det uppenbara, att stärka kroppen, främja städningsprocessen och bearbeta känsloblockeringarna så kroppen kan läka sig själv, behandlar de fler och fler människor med giftiga metoder som blir dödande! Helt i onödan, eftersom patienten ändå skulle ha återhämtat sig naturligt av sig själv eller genom rätt hjälp. Pengarna som spenderas på alla dessa riskfyllda behandlingar skulle lätt kunna finansiera avgiftningsprogram och hälsofrämjande metoder som faktiskt gör människor hållbart friskare och får dem att må bättre.”

Dr. Leonard Coldwell: ”Om du har oturen att falla i händerna på en läkare som gör ett test på dig och därefter uppmanar dig att omgående påbörja en cellgiftsbehandling (cytostatika vilken är baserad på senapsgas som efter Genèvekonventionen är förbjudet som krigskemikalie men vid cancer slussas rätt in i ditt blodomlopp), eller vill stråla dig till döds, alternativt skära i dig kirurgiskt, så kommer det att förvärra eller sprida cancern.”

Sammeroffs kommentar: ”Enligt The Journal of Clinical Oncology (2004) har cytostatikabehandling en genomsnittlig framgångsfrekvens under 5 år, på endast 3% vid alla former av cancer. Kostnaden för behandlingen kan uppgå till hela 250 000 dollar per patient! Strålning och kemoterapi (cytostatika) är dessutom gifter som urskillningslöst dödar både friska celler och cancerceller. Vårdpersonal som hanterar cancerläkemedel beordras att iaktta särskild försiktighet på grund av risken att själva utveckla cancer om de exponeras av dessa giftiga behandlingsformer. Cytostatika och strålning kan även öka risken för att skapa ytterligare cancer hos patienten och undertrycka dennes immunförsvar samt skada organen. Detta utförs trots att ett fungerande immunförsvar är helt nödvändigt och livsavgörande för att kunna vända en cancersituation.”

”Du kan inte förgiftas tillbaka till hälsa.” 

"Att återupprätta hälsan för patienten är det enda sättet att vända sjukdomen. Hälsa botar sjukdom, inte läkemedel.”

Sammeroffs kommentar: ”Det finns inte en cancerbehandling inom vanlig sjukvårdsmedicin som administrerar giftfria behandlingar, korrigerar näringsbrister, stärker organ, celler och vävnader, avgiftar och underlättar detox för att få bort cancerframkallande toxiner från kroppen. Inte heller alkaliserar pH, ökar ämnesomsättningen, cirkulation, syresättning och energin på cellnivå, eller stärker patientens känslomässiga tillstånd. Vilka alla är nödvändiga faktorer för att bli av med sjukdom och cancer i kroppen.

Att behandla cancer är värt hundratals miljarder dollar per år för den medicinska industrin.

Inte förrän den tjänar mer på att göra människor långvarigt friska, kommer de att sluta med dessa makabra metoder. För om patienten botas – dödar det pengarna.”